Έδρα
Καμίνια Λακωνίας
Τ.Κ.230 54

Επικοινωνία
27310 35667

info@biogreco.gr

«BioGReco Α.Ε.»

Παραγωγή Βιολογικού Κοτόπουλου

Λίγα λόγια
Η εταιρεία παραγωγής βιολογικού κοτόπουλου και βιολογικών ζωοτροφών Biogreco, ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2002 και από το 2007 έχει αποκτήσει ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις (σφαγείο – τυποποιητήριο – μονάδα ζωοτροφών) στα Καμίνια Λακωνίας.

Τα κοτόπουλα εκτρέφονται και μεγαλώνουν σύμφωνα με τις αρχές της βιολογικής γεωργίας στις φάρμες των συνεργαζόμενων παραγωγών, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του επιστημονικού προσωπικού της εταιρείας.

Το μεγάλωμα των πουλιών γίνεται με αργούς ρυθμούς εξασφαλίζοντας της φυσιολογικής ανάπτυξη τους και μια μοναδική ποιότητα κρέατος. Τα κοτόπουλα περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στους βιολογικούς ελαιώνες. Συμπληρωματικά τρέφονται με τις βιολογικά παραγόμενες ζωοτροφές της ίδιας της εταιρείας. Στην διατροφή τους δεν επιτρέπονται γενετικά μεταλλαγμένες ζωοτροφές, χημικά πρόσθετα και αντιβιοτικά.

Όταν ολοκληρωθεί η ανάπτυξη των πουλιών, αυτά οδηγούνται στο σφαγείο της Biogreco και αφού συσκευαστούν διατίθενται στην αγορά, ως νωπά και κατεψυγμένα.


Περισσότερες πληροφορίες στο :
www.biogreco.gr


Πατήστε πάνω στη φωτογραφία για μεγέθυνση


Έδρα
Καμίνια Λακωνίας
Τ.Κ.230 54

Επικοινωνία
27310 35667

info@biogreco.gr