Γεροντίδης Ιωάννης

Έδρα
Καστόρι Λακωνίας

Επικοινωνία
2731057199

«G-fish»

Παραγωγή Καπνιστών Ψαριών

Λίγα λόγια
Το 1969 η οικογένεια Γεροντίδη ίδρυσε στο Καστόρι Λακωνίας μία από τις πρώτες μονάδες παραγωγής πέστροφας και σολομού στην Ελλάδα.

Με παρουσία άνω των 40 ετών στο χώρο της ιχθυοκαλλιέργειας, παράγει ελληνικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας όπως καπνιστή πέστροφα, σολομό και οξύρρυγχο, αλλά και χαβιαρι σολομού.
Τα ψάρια μεγαλώνουν σε ιδανικές συνθήκες διαβίωσης στα πεντακάθαρα πηγαία νερά του Αγ. Μάμμα Ταϋγέτου με πιστοποιημένες και αυστηρά ελεγχόμενες τροφές.

Χάρη στην εμπειρία της οικογένειας Γεροντίδη και τις παραδοσιακές διαδικασίες παραγωγής, αλλά και στην επιστημονική έρευνα, τις καινοτόμες και πρωτοποριακές ιδέες, η εταιρεία καθίσταται ειδική σε υψηλής ποιότητας καπνιστά προιόντα.

Χρησιμοποιώντας την παραδοσιακή μέθοδο καπνίσματος με ξύλο οξιάς, τα προϊόντα G-fish διακρίνονται για τη λεπτή γεύση τους και το πλούσιο άρωμά τους, ικανοποιώντας τα πιο απαιτητικά γούστα.
Στο εργαστήριό μας εφαρμόζουμε Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων ISO 22000 και τα προϊόντα συσκευάζονται σε κενό αέρος ώστε να μην είναι απαραίτητη η χρήση συντηρητικών.


Περισσότερες πληροφορίες στο :
http://www.g-fish.gr


Πατήστε πάνω στη φωτογραφία για μεγέθυνση


Γεροντίδης Ιωάννης

Έδρα
Καστόρι Λακωνίας

Επικοινωνία
2731057199