«Μεσογειακή Μακαρονάδα με Στριφτά Ζυμαρικά»

απο τον Σάββα Αραβανή

Υλικά για 4 άτομα

500 γρ Στριφτά Ζυμαρικά
250γρ τοματίνια κομμένα στα 4
4-5 σκελίδες σκόρδο σε λεπτά φετάκια ή πολτοποιημένο
10-12 μεγάλα φύλλα βασιλικού
100 ml ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι, λίγη ζάχαρη

Εκτέλεση

Βράζουμε τα Στριφτά Ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό.
Σε μια βαθειά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ρίχνουμε τα τοματίνια και το σκόρδο. Τσιγαρίζουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά για 3-4 λεπτά και ενσωματόνουμε τα ζυμαρικά μας προσθέτοντας ελάχιστο νερό από το βράσιμό τους εάν χρειαστεί. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε τα φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα. Αλατοπιπερώνουμε κατα βούληση και σερβίρουμε